Frizer

Razočarani ste svojom frizurom iako ste proveli punih sat vremena pokušavajući da je dovedete u red četkom i fenom?

To se uglavnom dešava zbog primenjivanja pogrešne tehnike. Pored toga, vrlo su bitni jačina fena, temperatura i smer feniranja.

Tretman dubinskog pranja vraća vašoj kosi zdrav izgled. Kako izgleda kosa posle pranja ovakvim šamponom? Ako imate masnu kosu, dopašće vam se efekat osvežavanja i produžene čistoće, a ako se borite s problemima suve i oštećene kose, bićete prijatno iznenađeni kako neke maske i regeneratori sada mnogo bolje deluju. Nakon ovog tretmana poboljšava se rast kose, kao i njen kvalitet, tako da će vam isfenirana frizura trajati duže nego nakon običnog pranja kose.

Boje se mogu koristiti da se postignu izuzetne promene. Zahvaljujući novoj mešavini efikasnih boja koje sadrže pigmente i nove kondicione agense, mogu se postići optimalni rezultati i na sedoj ili jakoj prirodnoj kosi isto kao i na poroznoj i osetljivoj kosi. Permanentne boje se moraju mešati s hidrogenom, koji otvara površinski sloj dlake i omogućava prodiranje boje. Polupermanentne boje zapravo ne posvetljuju kosu. Njima se postiže za nijansu svetliji, odnosno tamniji ton. Boja traje dvadesetak pranja. Polupermanentne boje sadrže prirodne sastojke, pa tako ne skidaju boju s kose i ne boje sedu kosu, već joj samo daju površinski sjaj.

Kombinacija tamnih i svetlih pramenova ili više nijansi pramenova kosi će dati sjaj i razigranost.

Svetliji pramenovi uz stepenasto šišanje daju kosi punoću i volumen. Njima se može postići prirodan ili dramatičan izgled.

Ova metoda je prirodna i stoga pristaje većini žena, budući da jedna od nijansi može biti i prirodna boja kose. Često je kosa bliže korenu tamnije boje, a zatim postepeno prema vrhovima prelazi u svetliju nijansu. Nijansirane boje unose osveženje i svaku frizuru čine zanimljivijom.

Keratinsko feniranje je najdelotvorniji način da se vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati prirodan izgled. Ovim preparatom i postupkom unosimo keratin u kosu, čime je trenutno regenerišemo i dajemo joj visoki sjaj, pa poroznost vlasi nestaje i kosa postaje glatka, a ujedno je i ravnamo. Što je kosa kvalitetnija i zdravija – učinak je manji, a što su oštećenja veća i preparat je efikasniji.

Rezultat je lepa, mekana i svilenkasta kosa neverovatnog sjaja. Kosa trenutno postaje zdravija i lakša za održavanje. Tretman traje od tri do šest meseci.

Kolekcija za negu i revitalizaciju suve i oštećene kose obezbeđuje duboku i dugotrajnu hidrataciju unutrašnjih slojeva vlasi. Obnavlja oštećenu kutikulu, povećava otpornost kose na pucanje i lomljenje, štiti kosu od negativnih spoljnih uticaja i sprečava statički elektricitet vlasi. Takođe vraća kosi sjaj i mekoću.

Tretman hidratantnog dubokog pilinga rešava problem peruti i suzbija njenu ponovnu pojavu. Zahvaljujući sistemu Hydra Capture, on pruža dugotrajnu hidrataciju, eliminiše delovanje mikroorganizama i smanjuje iritaciju temena, pružajući prijatan osećaj hlađenja.

Frizura je jedan od najvažnijih ženinih detalja u svakoj svečanoj prilici. Svečana frizura zahteva procenu frizera, strpljenje i dobre preparate za stilizovanje…

  • Frizure za venčanja
  • Sve vrste svečanih frizura
  • Pletenice
  • Dečje frizure

Kombinacijom ulja dobijenog iz australijskog oraha i veoma jedinstvenog i retkog semena argana iz Maroka dobijeni su neki od najvažnijih elemenata korisnih za zdravlje kose. Proizvodi iz kolekcije Macadamia Natural Oil kombinuju ulje izuzetno hranljivog oraha s posebno formulisanim prirodnim sastojcima koji hrane kosu i utiču na njeno obnavljanje i održavanje. Oni pružaju intenzivnu ishranu kose i čine je dugotrajno glatkom, bez mršenja i kovrdžanja. Kosa postaje izuzetno glatka, sjajna i laka za održavanje.

  • Pored toga što se brzo apsorbuju, ne čine kosu teškom i pružaju osećaj svežine.
  • Produžavaju vek trajanja tretmana bojom tako što sprečavaju da boja izbledi.
  • Prirodna UV zaštita. Ovi proizvodi koriste se u kombinaciji zato što tako dubinski hrane i štite kosu od štetnih UV zraka, a takođe obnavljaju folikule, što poboljšava elastičnost i sjaj. Ovo retko ulje vraća sjaj i mekoću suvoj i izlomljenoj kosi, a potpuno hrani kosu oštećenu hemijskim tretmanima.
Zakažite tretman:
064/867 35 30 011/630 83 42 011/630 82 49
button_url=”http://bg.gbs.rs/kontakt/” phone_number=”013/333790 064/8157515″][/vc_pego_appointment_quote][/vc_column][/vc_row]