Nega lica

Podsećamo vas da od samog početka našeg rada važi pravilo da se koriste proizvodi zasnovani isključivo na prirodnim sastojcima.
Tretmani su dati okvirno. Na licu mesta, uvidom u stanje kože, biramo mogućnosti oblikovanja programa tretmana koji treba da podignu našu stručnost, kreativnost i istovremeno zadovolje očekivanja klijenata.

 • Odabraćemo proizvod koji odgovara vašem tipu kože
 • Prilagodićemo tretman vašim potrebama i finansijskim mogućnostima
 • Stimulisaćemo rad ćelija
 • Zaštitićemo vašu kožu od slobodnih radikala
 • Učvrstićemo njenu strukturu
 • Stvorićemo zaštitni lipidni sloj

Mezoterapija bez igala pod dejstvom pulsne naizmenične struje omogućava da se apsorpcija seruma poveća sa 10% na fantastičnih 90% na dubini od jednog do šest centimetara. Prednosti mezoterapije bez igle jesu to što je potpuno bezbolna metoda i nema potrebe za oporavkom

Mikrodermoabrazija predstavlja mehanički tretman uklanjanja površinskog sloja kože pomoću nastavaka s dijamantskim mikročesticama različite granulacije. Na ovaj način se stimuliše stvaranje novih ćelija i zdravog i blistavog sloja kože. Tretman je pogodan za masnu kožu sklonu aknama, hiperpigmentaciju, sitne bore i neravnine na koži. Sličan efekat ima i Papaya enzimski tretman lica, koji nakon samo jednog tretmana u potpunosti skida odumrle ćelije s površine kože, podmlađuje, omekšava kožu i posvetljuje ten. Pored visoke hidratacije, koža ovim tretmanom dobija hranljive materije i pojačava se sinteza kolagena i elastina u njoj. Namenjen je svim tipovima kože.

Za ovaj kozmetički tretman možemo reći da je najnežniji enzimski piling koji rapidno ubrzava regeneraciju ćelija. Enzimi ananasa i papaje daju piling efekat koji ima za cilj optimalnu regeneraciju ćelija.

Zbog bromelina koji se nalazi u ananasu ovaj piling otklanja oštećenu kožu, a koristi se čak i za opekotine. Sinteza dveju aminokiselina, arginina i prolina, uz enzim papaje, vrši idealan enzimski piling, a ekstrakt ananasa ima zaštitna i hidratantna svojstva koja su od suštinskog značaja za sprečavanje bora. Rezultat ovog kozmetičkog tretmana je jedinstven regenerativni i antiejdž efekat za brze rezultate bez štetnih posledica od hemijskog pilinga voćnim kiselinama.

Ovaj piling namenjen je svim tipovima kože lica za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja njene prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Pored visoke hidratacije, koža ovim kozmetičkim tretmanom dobija hranljive materije i pojačava se sinteza kolagena i elastina.

Higijenski tretman lica za čišćenje, detoksikaciju, otklanjanje mitesera i ostalih promena na koži, kao što su milije, upaljene bubuljice i sl. Preporučuje se svima, a pogotovo osobama u pubertetu, kad je bitno na vreme početi s tretmanima i sprečiti komplikacije koje mogu nastati na koži. Klasičan tretman se radi i kao priprema za druge tretmane lica jer se samo na tako pripremljenoj koži mogu postići maksimalni rezultati svih tretmana.

Klasičan tretman podrazumeva:

 • Čišćenje lica (mleko, tonik)
 • Piling lica (otklanjanje mrtvih ćelija s kože)
 • Parenje lica (prilikom parenja koža omekša i na taj način se brže i bezbolnije otklanjaju miteseri)
 • Otklanjanje mitesera, milija, grizeva
 • Umirujuća maska za detoksikaciju
 • Elektroforeza preparata za smirivanje kože (po potrebi)
 • Maska prema tipu kože (za hidrataciju, ishranu – po potrebi)

To je tretman namenjen ženama i muškarcima iznad pedeset godina i predstavlja pravu antiejdž fantaziju čiste raskoši. Zlato dokazano deluje u procesu podmlađivanja kože, izglađuje liniju bora i popravlja tonus kože. Zlato kao ključni sastojak tretmana daje izgled izuzetno podmlađene kože.

Vinoterapija opravdano obećava ekskluzivnu negu. Sastojci kao što su ekstrakt šampanjca i grožđa, ulje semenki grožđa, ulje jojobe, vitamini A, E, T i B5 obnavljaju kožu, podmlađuju je i efikasno deluju protiv starenja.

Tretman je napravljen na bazi revolucionarnog i patentiranog oblika hijaluronske kiseline. Zbog molekulske mase prodire duboko u kožu i podstiče proizvodnju živih ćelija koje stvaraju dva glavna proteina u koži – kolagen i elastin.

Ovaj tretman ima ulogu odstranjivanja štetnih produkata metabolizma iz organizma. Drenažu limfnih sudova vršimo ručno, izvođenjem vakuumske tehnike masaže, i mehanički, aparatima koji utiču na kapilarni i limfni protok tečnosti.

Zakažite tretman:
064/867 35 30 011/630 83 42 011/630 82 49