Nega tela

Relaks masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma. Preporučuje se za prevenciju stresa i premora, kao i za relaksaciju mišića. Postiže se opuštanje organizma i neguje se telo radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja.

Služi za opuštanje mišića lica i cele glave. Podmlađuje, zateže, smanjuje bore i pospešuje cirkulaciju lica. Ova masaža daje vašem licu zdrav sjaj i odličan osećaj.

Masaža svećom je vrsta relaks masaže kojoj je cilj da ublaži psihički i fizički zamor. Posebnom je čine esencijalna ulja i njihov miris iz sveće. Oslobađa telo od stresa, a ujedno čini kožu svilenkasto mekom.

Vrhunski tretman za stimulisanje svih čula. Pored toga što opušta, tretman je i zdravstveno koristan jer podstiče lučenje serotonina i endorfina (hormon sreće). Čokolada kojom se masira, osim što divno miriše, deluje relaksirajuće na psihu, smanjuje napetost i stres.

Mirisna terapija lekovitim esencijalnim uljima. Cilj aromaterapije je da se uklone umor, bol i napetost mišića, kao i da se poboljša kvalitet kože, podigne energija i razbistre misli.

Predstavlja masažu sa specijalnom kremastom maskom za telo. Maska kojom se masaža radi, osim što daje efekat hlađenja, korisna je jer regeneriše suvu i dehidriranu kožu. Preporučuje se kod oštećenja kože suncem ili prekomernom upotrebom solarijuma.

Ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brži proces oporavka mišića. Njom se ubrzava oporavak organizma nakon treninga, ali se takođe mišići mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem. Ova masaža se preporučuje sportistima i rekreativcima.

Predstavlja spoj nekoliko različitih ručnih tehnika masaže. Pospešuju se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata. Otklanja bolove u lumbalnom (donji deo leđa) i cervikalnom (vratnom) delu kičme, gde se najčešće i javljaju bol i napetost. Pozitivno utiče na hipertonus mišića (povišen tonus).

Anticelulit tretman je proces u kome se primenjuje, zavisno od stanja i vrste celulita, nekoliko tehnika, kao što su masaža, limfna drenaža, ultrazvuk i veliki broj preparata. Anticelulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. Osim što otklanja celulit, deluje i na poboljšanje cirkulacije, kao i na zatezanje kože.

Vrlo efikasna ručna tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Vrši deblokadu limfnih kanala i krvnih sudova, što dovodi do prirodnog protoka limfe. Smanjuje otok, bolove i nagomilavanje celulita. Pospešuje izbacivanje vode iz organizma i rešava problem „teških nogu”.

Ova masaža je delotvorna za uklanjanje viška vode i toksina iz tela i deluje na smanjenje njegovog obima. Masaža s preparatima na bazi esencijalnih ulja, minerala i oligoelemenata.

Anticelulit tretman koji brzo i jednostavno smanjuje obim tela i ublažava izgled takozvane pomorandžine kore. Prirodni aktivni sastojci deluju odmah i daju odlične rezultate u borbi protiv celulita.

Zakažite tretman:
064/867 35 30 011/630 83 42 011/630 82 49