Pedikir

Stopalo spada među najopterećenije delove tela i vrlo često je izloženo različitim nepovoljnim uticajima: tesna obuća, dugotrajno stajanje, visoke potpetice, loša nega…

Proleće je vreme prelaska iz zimske obuće u letnju. To je velika promena za stopala jer ona tada gube vlažnost, više se isušuju. Koža postaje gruba, zadebljana i na njoj se stvaraju pukotine.

Podrazumeva natapanje stopala u toploj kupci s mirišljavom morskom solju uz blagu vibracionu masažu. Zatim se zadebljanja kože skidaju, turpijaju (radi izjednačavanja), obrađuju se žuljevi i kurje oči, sređuju se zanoktice i poliraju se i oblikuju nokti, rade se piling stopala i masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja. Na kraju se nokti lakiraju lakovima u boji po želji klijenta ili se stavlja frenč.

Medicinski pedikir podrazumeva tretman stopala s nekim zdravstvenim problemom: jako zadebljane kože, uraslih noktiju, gljivica, kurjih očiju, dijabetičkog stopala, pukotina i sl.

Hod po oblacima. Deluje na sve organe u telu i čini čuda. Stimulacijom određenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe.

Umesto laka, isprobajte gelove, koji su postojaniji i jačaju nokte na nogama, a ima ih u svim bojama. Idealni su za žene koje nemaju vremena da svaki dan popravljaju lak za nokte, jer mnogo duže traju od običnih lakova. S njima takođe možete oslikavati nokte kako želite, isto kao i na rukama.

Ovo pakovanje namenjeno je osobama sa izuzetno suvom kožom na stopalima. Najbolji način da povratite vlažnost koži stopala jeste parafinsko pakovanje. Na taj način se postižu duboka hidratacija i mekoća kože.

Zakažite tretman:
064/867 35 30 011/630 83 42 011/630 82 49